Letošnji festival Gin & Brin bo potekal v petek, 30. 6., in soboto, 1. 7. 2023.

Tudi letos se bomo zbrali pod borovci v Dutovljah, natančneje ob športnem igrišču, in se pozno v noč družili ob odličnih zvarkih številnih destilarjev. Naj vam prišepnemo, da bo letos z nami tudi nekaj svežih destilarn.

Dva izmed vrhuncev bosta akustična koncerta, saj se nam bodo letos pridružila bolj odmevna imena iz slovenske glasbene scene – več razkrijemo prav kmalu!

Pripravili bomo tudi več delavnic in drugega spremljevalnega programa, ki bo nadgradnja lanskoletnega. Najbolj zagrizene ginoljube bo razveselila novica, da bo tudi letos mogoče kampirati ob prizorišču in tako izkusiti festival v celoti in brez skrbi zaradi vožnje. 🙂

Že v sredini junija bo spet izvedeno tudi strokovno ocenjevanje ginov in brinjevcev. Svoje vzorce lahko prijavijo vsi – tudi destilarji, ki se na festivalu ne predstavljajo. Več o tem bomo objavili v sredini meseca maja.

!!! DESTILARJI, pozor: če se nam želite pridružiti in predstavljati svoje izdelke na našem festivalu, vas prosimo, da nas kontaktirate na ginbrinfestival@gmail.com.

Za vse aktualne informacije o dogajanju vam priporočamo, da sledite naši spletni strani in družabnim omrežjem. Kar nekaj novic se bo nanizalo v prihajajočih tednih.